Palveluasuminen

Kodikkaat ja turvalliset palveluasunnot ikäihmisille

Tarjoamme  viihtyisiä asuntoja Espoossa sijaitsevissa palvelutaloissa. Palveluasunnoissa asuminen ja liikkuminen on ikääntyneelle turvallista ja kotoisaa. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden jokaisena vuoden päivänä, joten asukas voi kutsua henkilökunnan nopeasti paikalle turvapuhelimella.

Koti- ja sairaanhoitopalvelut

Asukkaalla on mahdollisuus kotipalveluihin (esimeriksi siivous, tekstiilihuolto, suihku- ja sauna-apu) ja sairaanhoidollisiin palveluihin (esimerkiksi injektioiden anto, verinäytteen otto, verenpaineen ja verensokerin mittaukset). Lisäksi asukkailla on mahdollisuus fysioterapiaan ja kuntoutukseen lähetteellä tai ilman.

Esteettömät tilat

Palvelutalot on toteutettu esteettömiksi, joten talossa on helppo liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla. Oviaukot ovat leveitä, eikä niissä ole kynnyksiä. Taloissa on tilavat ja helppokäyttöiset hissit. Ulko-ovet aukeavat sähköisesti. Asuntoja on erikokoisia, ja valtaosassa on lasitetut parvekkeet.

Virikkeellistä asumista

Palvelutaloissamme on maksutonta ja myös ulkopuolisille avointa viriketoimintaa, kuten tuolijumppaa, tietovisoja ja aivojen aktivointia. Asukkailla on mahdollisuus varata saunavuoro.

Espoon Eläkekotisäätiön palveluasunnot ovat palvelutalo Hopeakotkassa ja palvelutalo Hopeakuussa.

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Soita 040 458 0309

(pvm
)