Ympärivuorokautinen hoiva-asuminen

Viihtyisää asumista ryhmäkodissa Espoossa

Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille ja vammaisille, joiden kotona asuminen ei enää ole turvallista. Ryhmäkodin asukkaat saavat ympärivuorokautisen hoivan ja kuntouttavan palvelun, jonka tavoitteena on virkistää ja ylläpitää toimintakykyä.

Kolme 15-paikkaista ympärivuorokautisen hoivan yksikköä ovat palvelutalo Hopeakuun uudisosassa, jossa ei ole hakijan tulo- tai varallisuusrajoja. Jokaisessa yhden hengen huoneessa on sähkösänky ja yöpöytä. Muutoin asukas voi kalustaa huoneen mieleisekseen omilla tavaroillaan. Lisäksi asukkaalla on käytössään yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, joissa järjestetään päivittäin virikeohjelmaa. Asukkaat voivat asua ryhmäkodeissa elämänsä loppuun saakka.

Ympärivuorokautinen hoiva muistisairaille asukkaille

Keskivaikeaa ja vaikeaa dementiaa sairastavat ikäihmiset saavat ympärivuorokautisen hoivan palveluita muistisairaille suunnatussa ryhmäkodissa. Asukkaat voivat asua dementiaryhmäkodissa elämänsä loppuun saakka.

Tarjoamme ympärivuorokautisen hoivan palveluja kahdessa dementiaryhmäkodissa. Dementiaryhmäkoti Linnunrata on 18-asukaspaikkainen ja sijaitsee palvelutalo Hopeakuussa. Dementiaryhmäkoti Kotkansiipi kuuluu palvelutalo Hopeakotkaan, ja se tarjoaa kodin 15 vanhukselle.

Dementiaryhmäkodeissa on yhden hengen huoneita ja yksi kahdenhengen huone. Huoneissa on sähkösänky ja yöpöytä. Asukas voi sisustaa huoneen mieleisekseen.

Asukkaat ohjataan dementiaryhmäkoteihin Espoon kaupungin pitkäaikaisyksikkö Nestorista.

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Soita 040 458 0309

(pvm )