Palvelutalo Hopeakuu

Palvelutalo Hopeakuu sijaitsee Espoon Olarissa. Vuonna 2000 valmistuneessa Hopeakuussa on 25 palveluasuntoa, kooltaan 38-57,5 neliömetriä.
Vuonna 2014 valmistuneessa uudisosassa on 20 palveluasuntoa, kooltaan 37–52,5 neliömetriä.
Palvelutalossa on palveluasuntojen lisäksi kolme ryhmäkotia, joista kussakin asuu 15 asukasta, sekä yksi 18-paikkainen dementiaryhmäkoti.

Hopeakuussa asukkaalla on erinomaiset mahdollisuudet ylläpitää omaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Hopeakuussa on liikuntasali ja päivittäistä, maksutonta virikeohjelmaa, johon voivat osallistua myös ympäristön ikäihmiset. Lisäksi talossa on sauna. Saunavarauksen yhteydessä asukas voi varata myös sauna-avun. Asukkaat voivat ruokailla ravintola Janssonin kiusauksessa, joka tarjoaa joka päivä sekä aamiaisen että lounaan. Talossa toimii myös jalkojenhoitaja.

Palvelutalo Hopeakuussa järjestetään päivittäin maksutonta virikeohjelmaa, joka on avoinna myös ympäristön ikäihmisille.

Ryhmäkotien virikesuunnitelma (PDF)
Ryhmäkotien virikeviikko (PDF)
Ryhmäkotien omavalvontasuunnitelma (PDF)

Palveluasunnot omavalvontasuunnitelma (PDF)
Tietoturva omavalvontasuunnitelma (PDF)
Henkilökunnan työtyytyväisyyskyselyn tulokset 2019

Hopeakuussa tapahtuu

Koronavirus tiedote

Espoon Eläkekotisäätiössä seurataan THL:n, Espoon kaupungin ja muiden viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kaikkia työntekijöitämme on ohjeistettu noudattamaan annettuja erityisohjeita myös vapaa-ajalla.Töihin saapuminen sairaana on

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Soita 040 458 0309