Avoimet työpaikat

Espoon Eläkekotisäätiö on 100 % kotimainen voittoa tavoittelematon hoiva- ja asumispalveluita tuottava säätiö, jossa asukas on keskiössä. Arvopohja, jolle koko toimintamme rakentuu, on ihmisarvo.  

Jokaisella asukkaalla on oikeus tulla kuulluksi ja organisoimme sekä toteutamme toimintaamme asukkaan tarpeiden ja odotusten mukaisesti. Kunnioitamme heidän tahtoaan, itsemääräämisoikeuttaan ja valinnanvapauttaan. Asukkaat ovat aktiivisia toimijoita ja oman elämänsä asiantuntijoita sekä toiminnassamme tasa-arvoisia kumppaneita yhdessä omaisten kanssa.

Panostamme ammattitaitoisen henkilöstön sitouttamiseen. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja kannustinjärjestelmät. Vetovoimaisena työnantajana säätiö tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuudet jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä monia muita työhyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen vaikuttavia ”kannustimia”.  Olemme joustava työnantaja.

Katso alta avoimet työpaikat ja täytä työhakemus jo tänään!

Lähihoitaja

Sairaanhoitaja

 Lähihoitaja palvelutalo Hopeakotkan ja Hopeakuun ryhmäkotiin.

Haemme lisää henkilökuntaa  Espoon Karakallioon Palvelutalo Hopeakotkaan ja Olariin Palvelutalo Hopeakuuhun ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA ryhmäkoteihimme ja palvelutalon puolelle kotihoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksen on lähihoitajan/perushoitajan ammattitutkintoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyössä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvin voinnin tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen.

Työ on kaksivuorotyötä. Mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen.

Katsomme eduksi, jos sinulla on lääkehoidon LOVen LOP-osion suoritukset voimassa. Työpaikalla on mahdollisuus suorittaa tentit ja lääkelupa näytöt.

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Lisäksi meillä on omat kannustimet.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa asiakkaiden suojaamiseksi.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme on savuton.

Laita vapaamuotoinen hakemus, jos kiinnostuit tehtävästä alla olevaan osoitteeseen tai sivujemme kautta.

Olemme joustava työnantaja.

Haemme Palvelutalo Hopeakuuhun SAIRAANHOITAJAA/TERVEYDENHOITAJAA

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan / terveydenhoitajan tutkintoa.

Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten parissa työskentelyyn. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää haasteita. Lisäksi sinulla on hyvät
tiimityöntaidot ja sujuva suomen kielen taito.

Katsomme eduksi, jos sinulla on lääkehoidon LOVe suoritukset voimassa. Työpaikalla on myös mahdollisuus suorittaa tentit ja lääkelupanäytöt.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntautilain 48§:n rokotusuoja.

Espoon Eläkekotisäätiö on savuton työpaikka.

Palkkaus on sopimuspalkka.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen.

Laita työhakemus palvelutalon sähköpostiosoitteeseen: hopeakuu.ptohjaaja@eeks.fi 

 

 Avoimet hakemukset

Voit myös  jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tyohakemukset@eeks.fi.

Kerro hakemuksessa, millaisesta työstä olet kiinnostunut, ja liitä mukaan ansioluettelosi.  Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Avoin työhakemus”.

Hakulomake